superior

Estudis-antics

L’hotel del futur s’adaptarà a les necessitats personals de cada client

L’hotel del futur serà més personal, estarà més ben equipat tecnològicament i es mostrarà més amatent a les necessitats de cadascun dels seus clients. Aquesta és una de les principals conclusions de l’estudi “Hotels 2020: Més enllà de la segmentació”, presentat recentment per Amadeus.

Segons aquest estudi, realitzat per Fast Future Research per encàrrec d’Amadeus, la segmentació tradicional de clients desapareixerà i, en el seu lloc, apareixerà un model de servei que cada client podrà personalitzar al seu gust i que inclourà tots els aspectes de la reserva: el preu, el viatge, l’hotel, l’habitació, els serveis de l’hotel, o la tecnologia. Això és degut a què les motivacions dels clients seran cada vegada més diverses, i per tant serà molt difícil segmentar els clients en grups ben definits.

Per tal de donar resposta a les necessitats de cada client, en el futur apareixeran hotels amb un ventall molt més ampli de serveis. En aquest sentit, els hotels incorporaran innovacions com el mobiliari intel•ligent, la nutrició personalitzada o tecnologies interactives que entenguin les funcions cognitives dels clients.

Els grups hotelers que triomfaran en el futur seran, de fet, els que incorporin de forma permanent les últimes innovacions tecnològiques. En aquest sentit, l’estudi destaca que serà imprescindible que els hotels que vulguin mantenir-se a l’avantguarda i satisfer les necessitats dels seus clients incorporin sistemes tecnològics intel•ligents i interactius.

Coincidint amb la presentació d’aquest estudi, Amadeus ha anunciat el llançament d’Amadeus Hotel Platform, una nova eina que permet a les cadenes hoteleres modernitzar les operacions de reserva i, al mateix temps, augmentar els ingressos i reduir costos.

Articles relacionats

Back to top button