superior

Mercats

Torí vol captar turisme català amb “Esperienzia Italia”

La ciutat de Torí ha creat un nou producte turístic que, amb el nom d’Esperienza Italia, comprèn un extens programa d’actes culturals, esportius i espectacles, que tindran lloc del 17 de març al 20 de novembre, i amb els quals commemora el 150 aniversari de la unificació italiana, coneguda com Il Risorgimiento.

Els responsables turístics d’aquesta destinació han presentat a Barcelona la celebració davant dels agents de viatges emissors per captar turisme procedent de Catalunya. Els catalans són un client molt atractiu per Itàlia: proximitat, connexions i alt perfil viatger són les característiques que fan interessant l’emissor català per a Torí.

Torí aprofita el fet que va ser la primera capital que va sorgir de la unificació italiana, per organitzar un producte que aporta nous al.licients per al visitant, com les exposicions sobre l’art, la moda i la història d’Itàlia que tenen lloc a la Officine Grandi Riparazioni i La Venaria Reale, dos dels edificis més emblemàtics de la ciutat, o la creació d’onze itineraris per la província de Torí, que permeten descobrir els principals espais del Risorgimiento.

A més, amb motiu d’aquesta commemoració la capital del Piemont ha restaurat el Museu del Risorgimiento i el Museu de l’Automòbil, i els ha reobert al públic. I també ha reconstruït, en el Palau Madama, el primer senat italià.

Esperienza Italia també inclou espectacles teatrals, òperes, concerts de música clàssica i contemporània, festivals cinematogràfics, congressos, i esdeveniments esportius com la sortida del Giro d’Italia o altres competicions internacionals, que es duran a terme al llarg dels nous mesos de celebració d’aquest aniversari.

Back to top button