superior

Destacat

Xarxes socials, fòrums i bloguers cada vegada més influents per a decidir els viatges


Els turistes dipositen la seva confiança en consells online de persones desconegudes. El 34% dels viatgers diuen que han pres la decisió de visitar alguna destinació suggerida per algú que només "coneixen" online.

Una enquesta realitzada pel portal Skyscanner revela que les recomanacions de "persones estranyes" són cada vegada més influents. L’enquesta ha revelat que els fòrums de viatges juguen un paper vital en les recomanacions sobre viatges amb 8 de cada 10 persones que afirmen que les opinions de la gent en aquests fòrums són "importants". La naturalesa anònima de molts fòrums online, no sembla ser un obstacle per confiar en les opinions.

Sam Baldwin, editor de viatges d’Skyscanner ha declarat: "Som cada vegada més aventurers, encara que una part de nosaltres sempre necessita tenir la certesa que hem pres les decisions correctes i volem reduir al mínim el risc de prendre la decisió equivocada. Els mitjans de comunicació online i les xarxes socials ajuden a les persones a ampliar les seves investigacions i tenir més confiança en les decisions que prenen."

Les fotos de les destinacions semblen ser una de les eines de venda més poderoses d’una destinació amb un sorprenent 21% dels enquestats que afirmen haver pres la decisió de visitar un lloc basant-se en les imatges vistes en la web de fotos Flickr. Una altra enquesta a principis d’aquest any revelava que més de la meitat dels enquestats havien reservat un viatge a una destinació després de veure fotos dels seus amics publicades a Facebook.

També hi ha un augment de l’ús dels telèfons intel•ligents, molts viatgers (41%) estan utilitzant aplicacions per ajudar-los a triar restaurants, bars i platges durant els seus viatges.

La importància de la incorporació de les xarxes socials en els mètodes tradicionals de màrqueting és important ja que més de la meitat (56%) de les oficines de turisme o agències de viatges apareixen en Twitter o en Facebook.

[HOME]

Back to top button