superior

abajo

Empreses

Emirates aterra a Barcelona el primer A380 a Espanya

Els primers vols regulars d’un A380 a Espanya s’han operat a l’aeroport de Barcelona el 24 de febrer i el 1 de març. És Emirates, l’aerolínia amb la major flota de380 del món, la que ha realitzat aquest primer vol comercial amb destinació Dubai.

Els passatgers amb sortida des de l’aeroport del Prat han tingut l’oportunitat de viatjar per primera vegada en un vol regular de l’A380 des d’Espanya. Aquest vol és puntual i realitzant escala a Dubai, permetent connectar amb altres destinacions de l’aerolínia servits amb l’A380 com Sídney, Melbourne, Auckland, Pequín, Hong Kong, Shanghái, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Seül, Tòquio o Johannesburg.

La companyia no té plans a curt termini d’operar a Espanya amb un A380 de forma continuada però segons assenyala Fernando Suárez de Góngora, director d’Emirates per a Espanya i Portugal, “estem compromesos amb el mercat i amb oferir el millor servei a través dels nostres tres vols diaris des de Madrid i Barcelona”.

El vol d’Emirates EK 185 del 24 de febrer de 2013 ha sortit de Dubái a les 07.45h per a arribar A Barcelona a les 12.10h. El vol de tornada de Barcelona a Dubái, el EK 186, va sortir de Barcelona a les 15.25h per a arribar a Dubái a les 00.45h de l’endemà (hora local).

L’A380 d’Emirates, compte amb tres classes, 14 suites privades en First Class, 76 seients-llit en Business Class i 427 seients en Economy Class. Aquesta nau també està equipada amb dues Onboard Shower Spas de disseny per a passatgers de First Class. A més, tots els passatgers tenen a la seva disposició el sistema ice Digital Widescreen, amb més de 1.400 canals d’entreteniment a bord, i connexió Wi-Fi d’alta velocitat a Internet durant tot el viatge.

Des del passat mes d’octubre Emirates també ofereix el primer servei mundial de telefonia mòbil durant el vol a bord d’un avió A380, que permet als viatgers romandre en contacte durant tot el vol a través de trucades des del seu telèfon mòbil o de la transmissió de dades a través dels seus dispositius mòbils personals.

A Espanya, Emirates connecta diàriament Madrid i Barcelona amb Dubai. L’aerolínia suma 21 vols directes i 7.560 places setmanals entre Espanya i Dubai. Emirates opera vols a 128 ciutats en 74 països a Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del sud, Orient, Àfrica, el subcontinent indi i Àsia-Pacífic.

[HOME]

Back to top button