superior

Empreses

TripAdvisor i Booking anuncien beneficis i creixement multinacional

Les online ofereixen bones notícies. Booking ha anunciat que instal•larà a Barcelona un dels seus cinc centres mundials mentre que TripAdvisor ha informat que el seu volum de negoci s’ha incrementat un 20% en l’últim any.

I és que amb una facturació de 572 milions d’euros el benefici de TripAdvisor en l’últim exercici ha crescut un 9,2%. Per al director executiu de TripAdvisor, Steve Kaufer, aquests resultats són molt interessants per a la companyia perquè ha reforçat la seva importància en la planificació de viatges a nivell global. En 2013 TripAdvisor vol ampliar la seva marca en tots els àmbits i arribar als usuaris en qualsevol dispositiu i qualsevol lloc del món.

Per la seva banda, Booking creix en el seu desenvolupament multinacional instal•lant una oficina a Barcelona en la qual emprarà a unes 350 persones. Aquesta delegació es dedicarà a l’atenció al client i formarà part dels 9 centres internacionals que la companyia té per tot el món. Barcelona serà el cinquè centre Europeu sumant-se als d’Amsterdam, Berlín, Lille i Cambridge.

Booking ja es va implantar a Barcelona en 2004 amb una filial encarregada del contacte amb l’hoteleria d’Espanya i Andorra. El seu creixement a Espanya ha estat constant amb oficines a Barcelona, Madrid, Màlaga i Illes Canàries. L’oficina de la capital catalana que contava amb un centenar de treballadors ara es convertirà en un centre que donarà servei 24 hores a escala mundial.

[HOME]

Back to top button