superior

AllotjamentEmpreses

Pacha inaugurarà desenes d’hotels i restaurants en els propers anys

El pla d’expansió del Grup Pacha per als propers deu anys és descomunal. Preveu inaugurar 85 establiments entre hotels, restaurants i discoteques, utilitzant la llicència de marca.

Segons ha informat MallorcaConfidencial, fins al 2025 els plans d’expansió passen per 25 hotels, 50 restaurants i 10 clubs d’oci nous. Els seus directius consideren que ara és el moment d’apostar per iniciatives hoteleres i de restauració. Els nous establiments actuaran sota la fórmula de franquícia i es focalitzaran a Àsia i Amèrica Llatina.

L’empresa compta actualment amb dos hotels, deu clubs i quatre restaurants, a més de les seves conegudes tendes de moda i el seu reconegut paper en l’organització d’esdeveniments musicals i festivals. La majoria dels seus ingressos, el 68%, provenen del negoci de restauració i oci nocturn i el 22% de la seva divisió hotelera.

La facturació de l’empresa en 2015 va ser de 78 milions d’euros amb 11 milions de benefici net. I per a aquest mateix any podria incrementar la facturació entre un 8%i un 10%.

Articles relacionats

Back to top button