Destinacions

Les patates braves de la filla d’Obama a Barcelona

La filla del president dels Estats Units, Melia Obama, ha passat uns dies de turisme per Barcelona. Com ho fes Mark Zuckerberg la ciutat s’ha convertit en una destinació d’atracció de personalitats nord-americanes del més alt nivell. La discreció amb la qual es tracta als visitants és un dels actius que valoren les ‘celebrities’.

Amb discreció però també amb gran naturalitat, Melia Obama es va moure durant quatre dies per la capital catalana al costat d’unes amigues. La filla gran del president va visitar la ciutat com qualsevol un altre turista. Visita obligada a la Sagrada Família, paella en el Port Olímpic, algunes compres i fins i tot unes patates braves es van creuar en la seva estada barcelonina.

Melia segueix els passos del seu pare Barack Obama que també va visitar Barcelona i Madrid quan era jove. Obama ha explicat en més d’una ocasió que en la seva joventut havia visitat Espanya com o motxiller. En aquest viatge la seva filla tampoc va comptar amb molts privilegis. En un restaurant no va poder tenir taula i sense cap excepció va tornar l’endemà per poder degustar unes croquetes i uns montadets de pernil.

Va arribar a Barcelona procedent de Niça, just unes hores després de l’atemptat que va costar la vida a desenes de persones. Es va allotjar en un petit hotel de 4 estrelles que disposa 38 habitacions situat en el districte de l’Eixample. Barcelona segueix sumant un tipus de visitant que demostra l’atractiu internacional que té la ciutat.

Articles relacionats

Back to top button