superior

Destinacions

Reunió d’operadors europeus de MICE a la Costa Brava a l’octubre

El Costa Brava Girona Convention Bureau està preparant una important trobada de més de 50 operadors europeus del sector MICE (turisme de negocis).

Sota el nom genèric de COSTA BRAVA BUSINESS DAYS, reunirà entre el 20 i el 23 d’octubre agències especialitzades en l’organització d’esdeveniments, associacions, agències de comunicació i travel managers dels principals mercats europeus, com ara Països Nòrdics, Alemanya, França i Espanya.

L’objectiu principal dels Costa Brava Business Days és donar a conèixer l’oferta de turisme de negocis de la demarcació de Girona i per això, s’organitzaran també quatre Post Tours o viatges de coneixement del territori, que en conjunt donaran a conèixer de primera mà tota la oferta del sector MICE, des de la Costa Brava al Pirineu de Girona.

Important workshop
El primer dia del Costa Brava Business Days tindrà lloc un workshop amb una important vessant participativa, ja que es farà amb una sèrie de 20 entrevistes i activitats de team building entre els membres del Costa Brava Girona Convention Bureau i els especialistes estrangers. La jornada acabarà amb un sopar de gala que tindrà lloc en un espai singular del territori i on es podrà acabar de fer una tasca de networking més informal.

El Costa Brava Girona Convention Bureau és un organisme en el que treballen conjuntament la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Cambra de Comerç de Girona per potenciar el turisme de negocis a las comarques gironines. Amb aquesta acció es donarà resposta a la demanda creixent del sector per descobrir destinacions MICE alternatives a les grans ciutats europees i és aquí on la Costa Brava, el Pirineu de Girona i la pròpia ciutat de Girona s’estan posicionant com una de les principals ofertes europees.

Articles relacionats

Back to top button