superior

abajo

Destinacions

La primavera porta noves propostes enoturístiques

L’Empordà, el Penedès i el Maresme ofereixen diferents rutes pels aficionats a l’enoturisme.

‘El camí del Vi de l’Empordà’, ‘El camí del Vi i el Suro’ i ‘El Camí d’Enllaç’ són els tres itineraris proposats en una nova publicació promocional, de la qual s’han editat 40.000 exemplars en català, castellà, francès i anglès.

La DO Empordà i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà acaben d’editar ‘Empordà, camins de vi’ que recull l’oferta enoturística de la DO a través de tres rutes per l’Alt i el Baix Empordà.

La publicació inclou les dades principals de prop d’una cinquantena de cellers inclosos dins les rutes i destaca altres atractius paisatgístics o culturals d’aquestes rutes, com els espais d’interès natural del Parc del Cap de Creus, l’Albera, les Gavarres o les Illes Medes; els museus Dalí de Figueres i del Suro de Palafrugell o les ruïnes d’Empúries, així com la variada gastronomia de la zona.

Al Penedès, el centre Burricleta Penedès-Garraf i el celler Albet i Noya han creat la nova ruta circular de Vilafranca al celler de Sant Pau d’Ordal. La proposta suposa una nova manera de fer enoturisme i està pensada per grups, famílies o parelles que vulguin passar un dia al Penedès “d’una manera 100% sostenible”.

Amb la Burricleta -bicicleta elèctrica de pedaleig assistit- s’incorpora un GPS amb audioguia perquè el grup pugui anar sol i en alguns punts estratègics del recorregut s’escolten locucions referents a les vinyes, els pobles o alguna anécdota relacionada amb el territori.

També Alella ha inaugurat l’itinerari “Alella, 1.000 anys d’història”, un recorregut a peu pels elements més emblemàtics del municipi, entre ells el celler Alella Vinícola, un dels cellers de la DO Alella.

[HOME]

Back to top button