Destinacions

El distintiu SICTED es concentra a les comarques de Barcelona

Durant el 2012, a Catalunya s’han distingit un total de 461 empreses i serveis amb aquest distintiu. A les comarques barcelonines hi ha un 8,5% del total de distingits de l’Estat espanyol i un 84,6%, del total de Catalunya.

De les incorporacions més recents destaquen els 34 representants dels serveis i establiments turístics del Vallès Oriental que enguany han obtingut aquest reconeixement. Amb aquestes noves incorporacions, ja són 62 empreses / serveis d’aquesta comarca adherits al projecte.

També el Maresme és una de les comarques que aposta fort per aquest segell. Un total de 66 empreses i serveis van ser distingides durant el 2012 amb el distintiu SICTED de Compromís de Qualitat Turística a la destinació Costa Barcelona – Maresme. Els distingits formen part de més de 16 subsectors diferents, entre els quals destaquen els hotels, oficines de turisme, empreses de turisme actiu, platges i seguretat ciutadana.

En total, 13 destinacions de les comarques barcelonines s’han distingit o han revalidat la seva distinció pel seu compromís amb la qualitat turística el mes desembre de 2012, amb un total de 390 empreses i serveis distingits, en el 7è any d’implantació del SICTED a la demarcació de Barcelona.

El distintiu de qualitat SICTED garanteix als usuaris que les destinacions i els establiments que visiten compleixen uns elevats estàndards de qualitat en el servei i es tracta d’un reconeixement a l’esforç i el compromís per la qualitat de les empreses i serveis relacionats amb el turisme. Aquest sistema el promou la Secretaria General de Turisme del Ministeri de Indústria, Turisme y Comerç i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

[HOME]

Back to top button