superior

EmpresesEstudis

Les marques d’empreses turístiques més potents d’Espanya

La segona marca amb més fortalesa d’Espanya del 2019 pertany al sector turístic. Després Zara, que és la més forta, el segueix NH Hotels.

El rànquing que elabora anualment Brand Finance també identifica el valor econòmic de la marca. En aquesta ocasió situa, per primera vegada, a Amadeus entre les primeres. La marca d’aquesta companyia tecnològica turística ocupa la desena posició i està valorada en més de 3.000 milions d’euros. Amadeus és l’única relacionada amb el turisme que apareix en el Top10 de `Valoració econòmica de Marca.

Seguint amb el repàs a les marques amb més valor a Espanya cal arribar fins al lloc 34 per trobar una del sector com Iberia, i Meliá Hotels International en la posició immediatament següent, la 35. NH Hotels, que està al podi de fortalesa, es troba en la posició 40 de valor, superada per Melià (39) i just davant del Grup Barceló (41). Altres empreses turístiques classificades entre les 100 marques més valuoses són: Viatges El Corte Inglés (43), Aena (46), Vueling (52), Globalia (58), Air Europa (67), l’aeroport de Madrid-Barajas (83), Tryp (85), l’aeroport del Prat (87), eDreams (89), Volotea (94) i Opodo (100).

En el cas de la ‘Fortalesa de Marca’, només Zara i NH Hotels tenen la qualificació d’AAA, la màxima del rànquing.

Articles relacionats

Back to top button