superior

EmpresesTransport

Quina és la millor aerolínia del món?

Una enquesta a gairebé 20 milions de passatgers de 104 països diu que Emirates es pot considerar la millor aerolínia a nivell mundial.

La companyia ha rebut aquest reconeixement en els premis Skytrax Word Airline 2016 que es basa en els resultats de l’enquesta més important sobre la satisfacció de passatgers de tota la indústria. Concretament han estat un total de 19,2 milions d’enquestes sobre 280 aerolínies a clients de més d’un centenar de nacionalitats que valoren l’excel·lència de l’aviació. Per la seva magnitud, es tracta d’un referent en la indústria aeronàutica. Les enquestes de Skytrax mesuren els estàndards de qualitat en 41 indicadors.

El rànquing de les deu millors companyies
1. Emirates
2. Qatar Airways
3. Singapore Airlines
4. Cathay Pacific
5. ANA All Nippon Airways
6. Etihad Airways
7. Turkish Airlines
8. EVA Air
9. Qantas Airways
10. Lufthansa

És la quarta vegada que Emirates ha guanyat aquest títol. En aquesta edició 2016 també ha aconseguit dos reconeixements més: el guardó com a Millor aerolínia a l’Orient Mitjà i, altra vegada, el premi al Millor entreteniment a bord del món -en aquest cas ja és el dotzè any consecutiu-. Tim Clark, president d’Emirates Airline, ha declarat que “sempre posem als nostres clients en el centre del que fem i treballem dur per oferir la millor experiència possible als nostres clients en cada moment, tots els dies, a tot el món. Invertim constantment en els nostres productes i serveis, tant a terra com a l’aire. Escoltem acuradament als nostres clients, i després ens desafiem a nosaltres mateixos per a superar les expectatives “.

Qatar Airways ocupa el segon lloc en el rànquing mundial global i ha guanyat en les categories de Millor classe Business del món, Millor lounge de classe Business i el Millor personal d’aerolínia a l’Orient Mitjà.

Articles relacionats

Back to top button