superior

Formació

Convoquen 7 beques a les oficines de promoció turística de Catalunya a l’exterior

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) obre la convocatòria anual per incorporar nous becaris a les oficines de promoció turística que l’ACT té fora de Catalunya. Enguany, volen cobrir 7 places repartides per Frankfurt, París, Brussel•les, Londres i Madrid.

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2017) amb possibilitat de prorrogar-les un any més. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil•la entre els 16.562 i els 25.395,11 euros per a l’any 2017. Les sol•licituds poden presentar-se fins el 15 de setembre de 2016.

Les beques de l’ACT tenen un doble objectiu segons expliquen en un comunicat: “formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional”.

Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura), tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea, tenir l’empadronament a Catalunya mínim de dos anys, tenir el certificat de nivell de suficiència de català, tenir coneixement del castellà i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, i tenir un màxim de 30 anys.

Aquesta és la 19ena promoció de becaris de l’ACT i, des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 160 joves. L’ACT té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel•les, Hèlsinki, São Paulo, Nova York, Beijing i Singapur.

Accés a la informació de les beques

Articles relacionats

Back to top button