superior

Formació

Nova edició dels Tallers de turisme gratuïts de la Diputació de Barcelona

Des de l’any 2009 s’organitzen aquests tallers que han mantingut un creixent interès. L’any passat, per exemple, van participar més de mil persones. Enguany seran 51 tallers distribuïts en tres àmbits: digitalització, sostenibilitat i producte / segment.

Les sessions versen sobre quinze temàtiques diferents, tretze de les quals son noves respecte a les que van tenir lloc a l’edició de l’any passat. Els  Tallers de turisme que la Diputació de Barcelona juntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona i els diferents ens comarcals ofereixen són sempre temes de màxima actualitat, com ara Recursos per posicionar-se a la primera pàgina de Google; Ajuda en el disseny i comercialització d’experiències turístiques de temporada baixa o Conèixer millor el negoci a través de l’anàlisi de dades.

Dirigits a empreses i a entitats gestores del territori són sessions pràctiques de recursos que permeten afrontar els nous reptes del sector i tenen una durada que varia en funció dels temes, però que sol estar entre les dues i les quatre hores.  Alguns poden convalidar-se amb les formacions del programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere, que com és conegut, és un dels programes més importants de la Diputació de Barcelona.

Els tallers del primer semestre seran tots en línia a través de la plataforma Zoom, però s’espera que al segon semestre puguin ja ser presencials.

Aquesta setmana ja han començat a impartir-se. Els tallers del mes d’abril són:

  • Com fer anuncis a Facebook i Instagram. 5 d’abril.
  • Storytelling i turisme sostenible: Com millorar l’experiència turística? 4 d’abril.
  • Coneix millor el teu negoci a través de l’anàlisi de dades. 5 d’abril.
  • Com crear un pla de màrqueting digital a mida i portar-lo a terme. 6 d’abril.
  • Posiciona’t a la primera pàgina de Google: Taller de Google My Business. 25 d’abril.

Teniu més informació dels primers tallers, les temàtiques, calendari, horari i fer les inscripcions clicant cadascun dels tallers AQUÍ.

També podeu escriure un correu electrònic a turisme@cambrabcn.cat o labturisme@diba.cat si necessiteu ampliar la informació.

Articles relacionats

Back to top button