superior

Destinacions

La Costa Daurada impulsa el turisme esportiu gràcies a diferents accions de posicionament de marca

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada ha posat en marxa al mes de març una sèrie d’accions i patrocinis destinades a un clar posicionament de marca associada al turisme esportiu. Amb aquestes accions es dona un nou pas que permet una vinculació molt més estreta entre el territori i el turisme esportiu

Acord amb l’equip de futbol femení del Manchester City

La Costa Daurada ha impulsat aquest acord de patrocini mitjançant un conveni que s’emmarca en el Pla Conjunt de Promoció on participen els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-Seca i també la  Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT).

D’aquesta manera la Costa Daurada s’ha convertit en partner oficial del Manchester City Women’s Football Club i Partner oficial de Turisme del Manchester City Women’s Football Club.
L’acord és per les temporades 21-22 i 22-23 i inclou diverses accions com ara:

  • Acte de presentació de l’acord amb el City. Gavin Makel Managing Director del Manchester City Women’s Football Club, Presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé i Directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Marta Farrero

    Emissió del logotip del Pla Conjunt de Promoció a les tanques LED perimetrals al voltant de l’estadi durant tots els partits de la FA Women’s Super League que el City jugui a casa.

  • Publicació del logotip a la sala de premsa durant els pre i post partits.
  • Publicacions a les xarxes socials del club i continguts conjunts.
  • Realització d’un sorteig entre els aficionats del club que els permetrà visitar la Costa Daurada.• Stage a la Costa Daurada del primer equip de futbol femení del Manchester City cada temporada. El primer serà del 25 al 29 d’abril a les instal·lacions del Futbol Salou Sports Center.
  • La Costa Daurada podrà fer ús de materials gràfics del club per accions de màrqueting i publicitat.

A la presentació de l’acord, la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, va dir que «és un extraordinari aparador per a un mercat internacional estratègic com és el britànic. Per a la Costa Daurada és especialment important posicionar-nos en aquest mercat en un exercici en què esperem que es reactivi l’arribada de turistes del Regne Unit. És un públic que està mostrant molt interès per tornar a visitar-nos i que, juntament amb el francès, és el principal mercat emissor internacional».

Acord per rebatejar el camp de futbol del Nàstic com Nou Estadi Costa Daurada

Seguint amb el futbol, però ara amb el punt de vista posat en el mercat estatal, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona  i el club tarragoní de futbol han arribat a una sèrie d’accions entre les quals destaca el canvi de nom de l’estadi, que passarà a dir-se Nou Estadi Costa Daurada. La marca també serà a diferents espais físics de les instal·lacions del club, que recordem és centenari.

Recolzament al Torneig Internacional Estrella Damm Reus-Costa Daurada Open del World Padel Tour 2022

Imatge del Pavelló Olímpic de Reus, seu del Wold Padel Tour

El Patronat de Turisme Costa Daurada ha col·laborat de manera destacada en aquesta prova del circuit mundial de pàdelque va tenir lloc al Pavelló Olímpic de Reus entre el 8 i el 13 de març. La marca va estar força present, tant en el recinte dels partits com en el village que es va instal·lar especialment durant els dies del torneig.

Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, va presentar la prova als mitjans de comunicació a l’edifici modernista Casa Navàs i va destacar la importància del torneig «com a contribució a la reactivació del turisme, el comerç, els serveis i l’economia en general de Reus i del conjunt de la demarcació.»

La Costa Daurada protagonista de la sisena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya

La Volta Ciclista a Catalunya que és va dur a terme la passada setmana, va tenir una etapa que es va desenvolupar íntegrament a la demarcació. La sisena etapa, de 167,6 km amb sortida a Salou i arribada a Cambrils va recórrer una vintena de municipis de la província.

L’acord del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb la prova va incloure diferents continguts i materials sobre la Costa Daurada i la seva imatge han estat presents de manera rellevant al llibre de ruta oficial, la pàgina web i a les diferents plataformes de difusió, xarxes socials, tanques publicitàries i altres suports publicitaris. Entre aquestes accions destaca el nom oficial de la sisena etapa que va ser «Costa Daurada Salou – Cambrils». A més, la cinquena etapa, en el seu recorregut també va passar per terres tarragonines.

La Volta és la tercera prova per etapes més antiga del món, després del Tour i el Giro. Enguany ha arribat a la edició número 101 i pertany a l’UCI World Tour 2022, el màxim calendari ciclista mundial. La competició s’ha retransmès a 190 països de tot el món. L’acord continuarà en la propera edició on hi haurà una etapa a les Terres de l’Ebre.

La vinculació de la Costa Daurada amb l’esport ve de lluny, gràcies al bon clima de la zona, que permet fer activitats a l’aire lliure tot l’any. També per la seva geografia, que possibilita des dels esports nàutics fins a l’escalada o l’espeleologia, passant pel senderisme, el BTT  i el cicloturisme o el golf. I finalment per les seves instal·lacions. Aquestes han possibilitat que l’Agència Catalana de Turisme hagi atorgat la marca de Turisme Esportiu a les localitats de Cambrils i Salou a la Costa Daurada i a Amposta i L’Ametlla de Mar a les Terres de l’Ebre.

Teniu més informació sobre la vinculació de la Costa Daurada i l’esport al web del Patronat.

Articles relacionats

Back to top button