superior

Formació

26a edició del programa de beques per a la promoció turística exterior de Catalunya

La convocatòria és per cobrir 11 places i estarà oberta fins al pròxim 15 de setembre

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), ha obert la convocatòria de beques en formació de màrqueting turístic per incorporar nou personal becari a les seves oficines de promoció turística. Concretament n’ofereixen 11 places a cobrir el 2024: dues a París, dues a Londres, dues a Frankfurt, una a Milà, una a Brussel·les, una a Madrid, una a Nova York i una a Estocolm.

El director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, explica que “amb el nostre programa de beques volem promoure la professionalització del sector mitjançant la formació de personal en promoció turística per enriquir la cartera de recursos humans del sector turístic i que, posteriorment, puguin aplicar aquesta experiència en el desenvolupament de la seva carrera.”

Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de setembre de 2023. Entre els requisits per accedir a la beca: una titulació universitària oficial; dos anys d’empadronament a Catalunya en els darrers cinc anys; el certificat de nivell de suficiència de català; estar al corrent d’obligacions tributàries i de la Seguretat Social; tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea; i tenir un màxim de 30 anys.

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2024) amb possibilitat de prorrogar-les. Enguany, aquest programa arriba a la seva 26a edició. Des de la primera promoció, l’any 1997, l’Agència ha becat 211 joves.

Per a més informació AQUÍ

Articles relacionats

Back to top button