superior

Empreses

Europa genera 234 milions de viatges de wellness

La indústria europea del wellness ha experimentat en 6 anys un creixement del 58%, passant d’un volum de negoci de 60.000 a 94.000 milions de dòlars. El turisme de salut i benestar mou més de 230 milions de viatges en el continent i aquesta xifra anirà augmentant un 7,3% anual fins el 2017, segons les previsions.

Espanya ocupa el sisè lloc en el rànquing europeu com a destinació de benestar i aquest tipus de viatges podrien créixer un 6,2% l’any. El sector del wellness ha donat origen a un segment turístic propi, caracteritzat per viatges tant internacionals com a domèstics motivats per la recerca d’infraestructures com a balnearis, wellness, hotels especialitzats, spa urbans o centres hidrotermales dotats d’aigües amb propietats minerals i curatives que proporcionen salut i benestar. Segons l’estudi de la consultora internacional SRI, Europa ha incrementat un 47% en el nombre d’spa de 2008 a 2014, aconseguint la xifra de 105.591 unitats.

EUA segueix sent el país que suposa el 41% de la despesa mundial i Europa el 36%. S’estima que el turisme de wellness genera 2,4 milions de llocs de treball directes a Europa.

Del 14 i 15 d’octubre Barcelona acollirà el Wellness & Spa Event que comptarà amb la presència de més d’una trentena de ponents nacionals i internacionals que analitzaran les oportunitats i tendències d’aquesta indústria.

Articles relacionats

Back to top button