Prohibició dels vols dels Estats Units a Cuba

L’administració Trump ha decidit prohibir a les companyies aèries nord-americanes que volin a ciutats cubanes que no siguin La Havana. Ha pres aquesta decisió com a càstig al règim cubà pel seu suport a Veneçuela.

El president Donald Trump és molt amic d’aquest tipus de decisions comercials que barregen política i economia. En el cas dels vols quedaran afectats nou aeroports segons ha detallat el Departament de Transport dels Estats Units.

Fa tres anys, quan el president Obama va obrir relacions bilaterals amb l’illa caribenya, les aerolínies nord-americanes es van afanyar a programar vols cap a Cuba. En realitat, la demanda mai es va materialitzar com s’esperava i no hi ha hagut clients suficients per mantenir moltes de les connexions amb les ciutats cubanes. Algunes companyies ja han retirat el seu interès per l’illa. American Airlines és de la poques que mantenen una presència sòlida amb vols a Varadero, Camagüey, Santiago, o Santa Clara a més de La Havana. De fet, la capital és l’únic destí interessant per a les aerolínies amb demanda suficient per mantenir més d’una connexió diària.

EUA preparada per obrir els vols regulars amb Cuba

El turisme nord-americà no s’enlaira a Cuba

Trump posa traves al turisme nord-americà a Cuba

0 0 0