superior

abajo

EmpresesDestinacions

Les agències no participen del disseny del futur Imserso

Les agències de viatges no formen part del grup de treball que ha de reformar el programa de Turisme Social de l’Imserso.

La Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) ha denunciat que el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme no l’ha convocat a la taula de treball creada per redissenyar els viatges per a la gent gran. Les agències no estan disposades a que es prenguin decisions sobre el futur del programa sense comptar amb elles. Consideren absurd que un sector tan important com són els organitzadors i comercialitzadors del programa, és a dir, les agències, no estiguin incloses en el grup. Igual que no tindria sentit que els hotelers amb els representants dels jubilats no estiguessin representats, és també absurd que no ho estiguin les agències.

La intenció de les diferents parts és que és nou model per a l’Imserso estigui llest a finals de 2020, d’aquí un any. Això suposaria que no s’executés l’opció de pròrroga de dos anys que tenen Mundosenior i Mundiplan després haver-se adjudicat recentment el concurs. En aquest últim concurs les temporades adjudicades són la 2019-2020 i 2020-2021, així com una possible pròrroga per a altres dues temporades.

Cal recordar que les vendes dels viatges de turisme sènior han començat amb un mes de retard a causa dels recursos presentats en el procés d’adjudicació del programa de turisme social. Ara ja estan a la venda uns 900.000 viatges, el preu dels quals un 20% l’aporta el Ministeri i el 80% el beneficiari. El valor estimat de tot el paquet dels viatges puja a més de 1.100 milions d’euros, al qual cal sumar-li l’IVA corresponent.

El debat sobre l’Imserso, ningú està content

El debat sobre l’Imserso, ningú està content

El debat sobre l’Imserso, ningú està content

El debat sobre l’Imserso, ningú està content

Articles relacionats

Back to top button