superior

Transport

Binter vol jugar un paper entre les aerolínies espanyoles

Ha inaugurat el seu vol Madrid-Canàries

La companyia canària espera la seva oportunitat per créixer després de la compra d’Air Europa per part del grup IAG. La seva estratègia passa per assumir part de l’operativa que Competència obligui a deixar a Air Europa per no incórrer en una concentració excessiva. A Binter l’interessa tot el que pugui absorbir a l’arxipèlag canari.

Ara com ara, el seu creixement es plasma amb una connexió directa entre la capital d’Espanya i els aeroports de Gran Canària i Tenerife Nord. Des de Barajas operarà un corredor amb quatre vols diaris que pretén atraure passatgers de punt a punt i de connexió de la península amb les illes. Air Europa té una quota de mercat superior al 20% cap a les Illes Canàries.

La jugada d’assumir la quota d’Air Europa ha estat clau per fer el pas de creixement amb base a Madrid, on situa gairebé 200 empleats. Però la companyia ha estudiat tots els escenaris en cas de no quedar-se amb la “desinversió” de quota que faci IAG a les Canàries. Una altra de les rutes que explora Binter és amb les Balears.

Binter posa en valor que no és una low cost i estratègicament és una bona opció per a les illes. Segons informacions econòmiques, l’aeolínia ha invertit més de 400 milions d’euros per emprendre aquesta jugada que inclou l’adquisició de cinc aeronaus. Les tres entitats financeres principals d’Espanya han finançat l’estratègia. L’aerolínia compta amb 15 destins fora de les illes.

Articles relacionats

Back to top button