Organismes / Política turística

L’OMT participa a les III Jornades sobre Canvi Climàtic, a Riudecanyes

Un cop més, el debat sobre el canvi climàtic arriba a Riudecanyes (Baix Camp). Els dies 6 i 7 de maig, el Castell d’Escornalbou acull aquesta trobada on diversos professionals analitzaran els seus possibles efectes sobre el sector turístic tant a nivell internacional com també a Catalunya.

Les III Jornades de Debat sobre Canvi Climàtic s’obriran amb la ponència de Gabor Vereczi, cap de Qualitat del Departament de Desenvolupament de Turisme Sostenible de l’OMT, qui explicarà els reptes que se li plantegen al sector davant dels efectes d’aquest fenomen. Per analitzar-ne les possibles repercussions, aquest cop al territori català, hi serà present, entre d’altres experts, Òscar Saladie, de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Aquestes jornades neixen com a punt de debat i divulgació dels estudis científics existents sobre el canvi climàtic i el seu impacte econòmic, social i mediambiental. La trobada està organitzada per l’Ajuntament de Riudecanyes i la URV, i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. 

www.riudecanyes.altanet.org/

Back to top button