superior

Destinacions

“Pallars Nostàlgic”, una escapada al passat

Com es vivia al Pirineu a principis del segle XX? Qui eren els raiers? Com eren les botigues de fa cent anys? Totes aquestes preguntes tenen la seva resposta en la nova iniciativa turística “El Pallars Nostàlgic”. Aquest producte, comercialitzat per l’agència de viatges Pirineu Emoció, proposa una escapa d’entre dos i quatre dies on turisme, artesania, gastronomia, cultura i paisatge són els ingredients principals.

Amb “El Pallars Nostàlgic” es pretén recuperar antics oficis, productes agroalimentaris típics, llocs d’interès turístic, museus, etc. revivint les transformacions experimentades durant la primera meitat del segle XX i els canvis en les formes de vida a les comarques del Pallars Jussà i Sobirà.

El Tren dels Llacs, la fàbrica de Licors Portet, el Museu dels Raiers, antigues botigues de Salàs de Pallars, el Museu Hidroelèctric de Capdella, l’Estany de Montcortés, el Congost de Collegats i l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, la Casa de la Sal a Gerri de la Sal i la Serradora d’Alòs d’Isil són alguns dels punts d’atracció d’aquesta nova proposta.

Back to top button