Destacat

Més de 4 milions d’espectadors potencials pel “Debat Comunicatur.info”

El programa de televisió que emet COMUNICATUR amplia la seva cobertura fins arribar a més de 4 milions d’espectadors potencials a Catalunya.

Durant aquest estiu el consorci audiovisual Comunicalia ofereix a gairebé 50 televisions locals i comarcals catalanes el programa “Debat Comunicatur.info”.

Algunes de les cadenes de televisió que emeten el programa que produeix COMUNICATUR amb la productora Wai Entertainment són 25TV, televisió del Barcelonès, Televisió de Girona; Segre Televisió, Lleida TV; TV Manresa; Canal 10 Empordà; Canal Català La Selva, televisió de Lloret de Mar; TVM, televisió de Mataró; TV Sant Cugat del Vallès; Canal Català Vallès Oriental; Ascó TV; TV Ulldecona; Pirineus TV; eTV, Llobregat Televisió; TV Molins de Rei; Canal Català Girona‐Pla; Olot TV; TV del Ripollès; Canal Català Maresme, entre d’altres.

El Debat està conduït per la periodista Carme Ayala i entre l’eqip habitual de col·laboradors hi ha l’assessor turístic Jordi Blanch, director de la consultora Meta8, els periodistes Carme Gasull, Alfons Berruezo i Agustí Valls, i el director institucional de COMUNICATUR, Enric Domingo.

Tots els vídeos del “Debat Comunicatur.info” també es poden visualitzar a Internet en el canal de Youtube del portal COMUNICATUR.

Veure tots els vídeos

Back to top button