superior

Destinacions

Turisme de Barcelona, escollida per representar Europa en el Comitè Executiu de l’OMT

La reunió plenària de membres afiliats a l’Organització Mundial del Turisme (OMT), que se celebra a la ciutat xinesa de Chengdua, ha aprovat i ratificat l’elecció de Turisme de Barcelona com a membre del seu Comitè Executiu en representació d’Europa.

Per al Consorci Turisme de Barcelona aquesta elecció “suposa tot un suport a la tasca realitzada en els últims anys pel consorci de promoció de la ciutat”. El seu president, Joan Gaspart, ha volgut agrair el suport rebut i ha subratllat la reacció positiva de la ciutat i el retorn ràpid a la normalitat després de l’atemptat del 17 d’agost. En aquest sentit, l’actual secretari general de la OMT, Taleb Rifai, ha assegurat que Barcelona no es veurà afectada pels atemptats a causa de la fortalesa de la seva marca i de l’activitat que genera.

L’OMT és una agència de les Nacions Unides dedicada al turisme formada per més de 500 organitzacions de l’àmbit públic, privat, no governamentals, educatives, etc, de tot el món. En aquesta 22ª Assemblea de l’OMT han participat delegacions de més de 150 països. Ara el Consorci aspira a ocupar la vicepresidència primera de membres afiliats de l’OMT un cop sigui escollit el nou secretari general de l’organisme.

Articles relacionats

Back to top button