superior

Destinacions

La Costa Brava acollirà la IAGTO Golf Trophy a la primavera de 2016

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha aconseguit tancar amb la International Association of Golf Tour Operator (IAGTO) la celebració d’un dels events més importants de promoció entre operadors internacionals de golf i empresaris del sector. La trobada tindrà lloc durant el mes de maig de 2016, coincidint amb la commemoració de l’Any del Golf a la destinació gironina.

IAGTO Golf Trophy és una bona oportunitat per vendre la destinació gironina i reforçar la promoció del golf. L’event inclou un torneig de golf, activitats diverses de comercialització com workshops, sessions de networking entre empreses gironines i operadors de golf internacionals, així com famtrips per conèixer l’oferta. El passat mes de maig Andalusia va acollir aquest mateix esdeveniment en el qual van participar mig centenar d’operadors internacionals.

Segons han informat des del Patronat de la Costa Brava la firma de l’acord s’ha realitzat en el marc de la fira IGTM, la principal fira mundial de golf que ha tingut lloc a Tenerife. En aquesta edició 14 empreses de la indústria de golf de la província de Girona han participat en la fira professional de golf que reuneix a més de 900 compradors i venedors de la indústria turística lligada a aquest esport. Per als professionals de la promoció aquest esdeveniment itinerant suposa una oportunitat única per vendre l’oferta de la destinació. En 2013 la Costa Daurada va poder acollir la celebració de la IGTM. En aquella ocasió els responsables de la Costa Daurada opinaven que ser la seu d’aquest certamen internacional del turisme de golf equivalia a sis anys de promoció.

El producte Golf té un tractament especial per part del Patronat de turisme que compta amb el Club de Marketing de Golf de la Costa Brava. Cal recordar que precisament la Costa Brava, enguany, ha presentat candidatura per acollir la Ryder Cup 2022

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button