superior

Destinacions

La Costa Daurada acollirà la major fira turística de golf

La IGTM (International Golf Travel Market) se celebrarà a la Costa Daurada aquest proper mes de novembre, de l’11 al 14. Es tracta del certamen internacional més important per al món del golf. Més de 1.500 professionals del turisme i vinculats a aquest esport es donen cita en la fira.

Per als professionals de la promoció aquest esdeveniment itinerant -la passada edició es va celebrar a l’Algarve portuguès- suposa una oportunitat única per vendre l’oferta de la destinació. Des de la Costa Daurada opinen que la IGTM equivaldrà a més de sis anys de promoció.

PortAventura serà la seu en aquesta edició a la qual estan previstos delegats provinent s de 60 països, entre turoperadors, hotelers, camps de golf, proveïdors de serveis, etc. Els contactes comercials es multipliquen durant els quatre dies donant una especial rellevància a la destinació que acull l’esdeveniment. En aquest cas la destinació Costa Daurada, Catalunya i Espanya es veuran beneficiats per la celebració.

Fins a mig milió d’euros poden haver invertit l’administració local, autonòmica i estatal per atreure la IGTM a Espanya. Alguns càlculs xifren en 25 milions els clients potencials a tot el món per al sector del turisme del golf.

[HOME]

Back to top button