superior

Organismes / Política turística

La manca de diners aguditza l’enginy

Amb un pressupost del 80% menys que ara fa dos anys per a fer promoció estiuenca de Catalunya, la Generalitat fa una crida a la col·laboració ciutadana.

La Generalitat de Catalunya ha apostat per una campanya que prioritza l’originalitat i la creativitat per tal de rendibilitzar al màxim la inversió amb el menor cost possible. Sota l’eslogan "Catalunya. M’agrada compartir", el bloc magradacompartir.catalunya.com i les xarxes socials, són els elements centrals amb l’objectiu que turistes i ciutadans a través de les seves experiències i fotografies generin durant tot aquest estiu una gran activitat a internet.

La campanya també inclou una iniciativa perquè empreses i transportistes d’arreu de Catalunya se sumin a la campanya i portin les imatges turístiques de Catalunya en els seus vehicles arreu d’Europa. La col·laboració s’ha iniciat amb 29 tràilers que realitzaran 246.000 quilometres mensuals (8.500 quilometres per camió i mes)per França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, Països Baixos, Suïssa, Portugal, Àustria i Espanya.

Tràilers, autobusos i autocars de transport que ho desitgin poden convertir-se en elements de publicitat rodant de Catalunya de manera gratuïta. L’Agència Catalana de Turisme assumeix la retolació dels vehicles que es durà a terme a tallers ubicats a les quatre demarcacions catalanes.

La campanya es complementa amb la cançó "T’espero (a Catalunya)", composada per Marc Parrot i interpretada per la Beth, que acompanyarà la promoció turística de Catalunya i anuncis al canal Eurosport durant els dies que es celebren els Jocs Olímpics de Londres 2012.

Back to top button