superior

Destinacions

La nova marca turística “Paisatges Barcelona”

El Bages, l’Anoia i Osona comptaran a partir d’ara amb la nova marca “Paisatges Barcelona”, impulsada per la Diputació de Barcelona, i que substituirà la que era fins ara “Catalunya Central”.

L’objectiu és potenciar la múltiple oferta turística d’aquestes tres comarques, augmentar el nombre de visitants i millorar l’impacte econòmic que suposa el sector turístic per a aquest territori.

D’aquesta manera, culmina un procés que es va iniciar l’any 2011, amb el Pla de Màrqueting de les Comarques de Barcelona, que plantejava la reordenació de les marques turístiques vigents durant els darrers anys. Així, després de l’aprovació per l’Agència Catalana de Turisme, la província, sota la marca paraigua “Barcelona és molt més” acull dues marques turístiques, “Costa Barcelona” i “Paisatges Barcelona”. A més, la demarcació compta amb la marca territorial “Pirineus Barcelona”, dins de la marca turística catalana “Pirineus”.

Segons el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, “Paisatges Barcelona” possibilitarà les accions de promoció de tota l’oferta turística de les comarques d’interior als principals mercats emissors, amb una estratègia ben alineada respecte al conjunt de les comarques, sota el lema i marca paraigua Barcelona és molt més”.

Articles relacionats

Back to top button