superior

Empreses

SERHS adquireix l’empresa HotelJuice, especialistes en màrqueting online per a hotels

SERHS ha culminat la integració de la companyia HotelJuice —empresa especialitzada en serveis de màrqueting online per a hotels— dins la seva divisió de turisme i viatges, SERHS Tourism. La nova empremta HotelJuice se suma doncs al portafoli de marques de la divisió representades fins ara per l’agència receptiva i distribuïdor B2B SERHS Tourism i la majorista Rhodasol, ambdues amb una llarga i sòlida trajectòria en el sector.

L’aposta de SERHS en aquest aspecte persegueix reforçar la relació amb els seus proveïdors de manera que puguin optimitzar la seva arribada a un mercat cada vegada més competitiu. Al seu torn, l’operació s’emmarca en el pla estratègic de la divisió de turisme del grup català, el qual es concreta en una aposta clara per la innovació, la internacionalització i l’optimització de les seves relacions amb les diferents forces del mercat. Segons declaracions de Delfí Torns, director de la divisió SERHS Tourism, “l’activitat hotelera està sotmesa a canvis constants degut a l’evolució de la demanda i del mercat, la qual cosa ens exigeix complementar el nostre portafoli de serveis pensant en reforçar la proposta de valor cap als nostres partners hotelers”.

El personal de la nova companyia s’incorpora doncs a la plantilla de SERHS, coexistint amb les activitats tradicionals de l’empresa i esdevenint-ne una nova unitat de negoci independent.

HotelJuice neix el 2009 amb la vocació d’afavorir la comercialització directa dels establiments independents i cadenes hoteleres a través de la seva pròpia pàgina web, així com per a treballar amb els seus clients per a millorar la seva valoració i prestigi mitjançant la gestió de la reputació online i la comunicació social a través de les xarxes més destacades. Actualment, HotelJuice compta amb un portafoli de serveis que abasta tot l’espectre d’activitats del màrqueting digital per a hotels, com és el disseny de pàgines web, motor de reserves, publicitat i comunicació online així com serveis relacionats amb la gestió de Revenue Management hoteler per al canal online.

Articles relacionats

Back to top button