superior

Marítim

El Port de Barcelona supera el milió de creuristes de gener a juliol

Més d’un milió de creueristes han arribat al Port de Barcelona durant els set primers mesos de l’any, un nou rècord en tràfic de passatgers de creuers. Les previsions indiquen que es superaran els 2 milions de creueristes al 2008.

Segons ha informat l’Autoritat Portuària de Barcelona, entre els mesos de gener i juliol han passat per les terminals del Port un total de 1.021.478 turistes de creuer, un 18,5% més que al mateix període de l’any anterior. També han assolit una xifra rècord el nombre de creuers, ja que s’han registrat un total de 451 escales, un 9,4% més que al 2007.

Les previsions anunciades per l’Autoritat Portuària de Barcelona per aquest any és de superar els 2 milions de creueristes i les 900 escales de vaixells turístics.

Per altra banda, també destaca el dinamisme dels passatgers de ferris de línia regular, principalment amb destinació a les Illes Balears, Itàlia (Civitavecchia, Gènova i Livorno) i nord d’Àfrica (Tànger). Fins al mes de juliol s’han comptabilitzat un total de 619.095 passatgers de ferris, un 6% més que al 2007. El Port de Barcelona ha registrat un volum total (tant de ferris com de creuers) de 1.640.573 passatgers en els primers set mesos de l’any.

Back to top button