superior

Destinacions

Turisme de Catalunya declara el 2020 any temàtic de turisme esportiu

L’Organització Mundial del Turisme (OMT) i l’Agència Catalana de Turisme (ACT) organitzaran a Lloret de Mar, en el mes de maig, el Congrés Mundial de Turisme Esportiu com a activitat estrella del 2020, any dedicat al turisme esportiu.

Catalunya té una gran tradició esportiva i disposa d’instal·lacions de primer nivell que són un referent internacional. Aquest és un dels motius que ha portat a l’ACT a dedicar-li un any temàtic. L’ACT ha presentat una cinquantena d’accions, algunes dirigides a turoperadors i altres a potencials turistes, per posicionar Catalunya com a destinació esportiva de referència al món.

L’Any del Turisme Esportiu 2020 té un pressupost d’uns 2 milions d’euros. En les accions promocionals tindran un paper destacat l’esport adaptat i el femení. També promocionarà la comercialització d’estades d’entrenament i esdeveniments esportius.

La campanya de publicitat tindrà com a protagonista els esportistes Ricky Rubio, campió de la NBA i del mundial de basquet aquest any, i Ona Carbonell, medallista catalana en natació sincronitzada.

El director general de Turisme de Catalunya, Octavi Bono, el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, i el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, han estat els encarregats de presentar públicament l’Any del Turisme Esportiu 2020 davant de més de 300 professionals de l’esport i el turisme.

El turisme esportiu a Espanya, més enllà de la percepció

Articles relacionats

Back to top button