superior

Transport

Boutique Ports, promoció conjunta de ports petits mediterranis

Sota la marca “Boutique Ports”, els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita s’han unit a una iniciativa internacional per donar a conèixer destinacions creuerístiques de la mediterrània que ofereixen serveis d’alta qualitat.

Segons els seus impulsors “aquesta iniciativa va adreçada a un públic exigent, d’alt poder adquisitiu que acostuma a viatjar amb creuers de luxe a la recerca de destinacions singulars. Els passatgers podran fer rutes per aquests ports i visitar els encants culturals, històrics i els valors naturals de les seves ciutats i les seves destinacions”.
Els ports -mitjans i petits- que s’han unit al projecte formen part de l’associació dels ports de creuers a la Mediterrània (Medcruise). A més dels tres ports catalans, hi participen també el port de Niça (França); el port de Maó; el port de Portoferraio (Itàlia); el port d’Olbia (Itàlia); i el port de Sété (França).

Palamós es prepara per rebre passatgers de fora de l’espai Schengen

L’estació marítima del port de Palamós començarà a adaptar-se per tal que l’abril de 2016 pugui acollir passatgers de creuer i tripulants que venen de fora de la zona Schengen. Aquesta és una actuació demandada pel territori que ha de contribuir a aportar més creuers i més turistes a les comarques gironines.

Entre d’altres millores, les obres han de crear la superfície interior necessària per encabir la futura distribució de l’espai i incorporar la segregació de controls segons procedència dels passatgers i l’espai  per als cossos policials.

Articles relacionats

Back to top button