superior

Transport

EasyJet mourà 3,1 milions de passatgers al Prat

L’aerolínia EasyJet ha anunciat que obrirà una base a l’aeroport de Barcelona que suposarà augmentar un 12% els passatgers el proper any. Ara fa tres anys va tancar la seva base a Barajas i la decisió de la low cost suposa el trasllat de la base operativa de Madrid a Barcelona.

La direcció de la companyia a Espanya assegura que en 2016 gestionarà 3,1 milions de passatgers al Prat i que es convertirà en el principal factor de creixement de l’aerolínia. L’obertura de base comportarà la posada en marxa de noves rutes amb Nàpols i Bordeus i l’increment de freqüències d’algunes ja existents (Ginebra i Basilea). La companyia fa 19 anys que ja opera des del Prat.

Al conjunt d’Espanya EasyJet diu que creixerà un 4% i arribarà als 13,5 de milions de passatgers. Obrirà fins a 14 connexions noves. A nivell empresarial, la companyia ha hagut d’adquirir tres aeronaus i ha contractat una dotzena de nous pilots. EasyJet es troba entre la quarta i cinquena posició de companyies aèries a l’Estat amb una quota de mercat del 8%.

Articles relacionats

Back to top button