superior

Destinacions

El turisme esportiu garanteix una bona ocupació hotelera a Lloret de Mar

La vila de Lloret de Mar rebrà prop de 8.150 participants de diferents modalitats esportives i els seus acompanyants, 7.300 persones, gràcies a les diferents competicions o concentracions esportives que acollirà.

Lloret de Mar, certificada com a Destinació de Turisme Esportiu des de l’any 2006, està comprovant com es manté el creixement sostingut d’aquest turisme esportiu gràcies a la fidelització d’esdeveniments com el trofeu Sant Jaume de futbol, que arriba a la vint-i-sisena edició; esdeveniments a la platja com el Torneig Costa Brava Ultimate & Freestyle, que celebra enguany el seu desè aniversari; o esdeveniments de prestigi internacional com l’Eurobasket o el MIC, Mediterrean International Cup. Aquesta llarga trajectòria, a més, propicia la captació de noves competicions com el Campionat Europeu de Karate, que arriba per celebrar la primera edició a Lloret amb més de 200 participants de 24 països europeus, més tots els clubs de Catalunya i resta d’Espanya.

En paraules d’Ester Olivé, regidora d’Esports: “Aquestes competicions esportives tenen en comú l’alta participació internacional provinent de països europeus com Espanya, França, Itàlia, Bèlgica, Suïssa, Anglaterra i països escandinaus, que es reuneixen a Lloret de Mar sobretot aquest mesos de març, abril i maig, per gaudir de les bones infraestructures esportives i la seva proximitat a peu, la climatologia, i els preus dels establiments hotelers”.

La regidora d’Esports, destaca també el valor afegit que ofereix la nova piscina de mides olímpiques: “La incorporació d’aquest equipament a la zona esportiva ens permetrà iniciar abans aquesta temporada de turisme esportiu. Aquest febrer, per exemple, ja hem tingut diferents estades de triatletes que han vingut per realitzar les seves concentracions a Lloret”.

Així durant tot el mes d’abril i principis de maig tindran lloc els següents esdeveniments esportius:

1-30 abril Concentració de clubs europeus per estada esportiva d’atletisme

12-14 abril Torneig Costa Brava d’Ultimate&Freestyle

13-16 abril Torneig d’Handbol International Vila de Lloret

15-20 abril Mediterrean International Cup

17-21 abril Torneig Europeu Eurobasket 2014

17-20 abril XXXVI Trofeu Sant Jaume Fútbol-Lloret Cup

21-25 abril Màster Internacional de petanca Vila de Lloret

28 abril- 2 maig Torneig Internacional de petanca veterans Vila de Lloret

2 maig Campionat Europeu de Karate (200 participants)

Notícia emesa per Lloret Turisme

Articles relacionats

Back to top button