superior

DestinacionsMercatsTransport

Objectiu: el turista israelià

Catalunya, especialment el Pirineu de Lleida i la Costa Brava, busca incrementar el nombre de turistes israelians que visiten la destinació.

A partir del 27 de juny, els aeroports d’Alguaire i Tel Aviv quedaran enllaçats amb un vol setmanal d’anada i tornada durant deu setmanes i l’experiència es repetirà durant la temporada d’hivern.

La posada en marxa del vol és fruit d’un acord entre la Generalitat, la Diputació de Lleida, l’aerolínia israeliana Arkia. Lleida invertirà 60.000 euros en accions promocionals i la Generalitat no cobrarà les taxes aeroportuàries.

Uns 3.400 israelians van visitar l’any passat el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, una xifra que representa la tercera part del turisme estranger que va rebre el parc. Una de les rutes més populars entre els turistes d’aquest mercat és l’anomenada “Perseguits i salvats”, que recupera els camins del Pirineu pels quals fugien els jueus durant la Segona Guerra Mundial.

En el cas de la Costa Brava, el Patronat de Turisme ha editat el seu primer catàleg promocional de la zona en hebreu. La nova publicació destaca el paisatge, la cultura catalana, Dalí, l’enogastronomia i les localitats de Girona, Castelló d’Empúries i Besalú, a més d’incloure una ressenya de Barcelona i del FC Barcelona.

Aquest nou material ja es va distribuir a la fira IMTM entre els principals operadors turístics israelians amb els quals es van mantenir reunions: Issta, Geotours, Holiday Lines, American Express, Rimon i Ofakim.

Articles relacionats

Back to top button