Transport

Col·lapse als aeroports

Els turistes que tinguin previst viatjar amb avió els propers mesos ja es poden preparar per a un estiu de cues, retards, cancel·lacions i vagues.

Els aeroports espanyols, però també els europeus, especialment al Regne Unit on Heathrow ha arribat a demanar a les aerolínies que cancel·lin vols davant dels problemes que pateix en la gestió d’equipatges. A Espanya les cues als controls estan provocant pèrdues de vols i connexions.

Als aeroports espanyols les càrregues administratives de control de passaports derivades del Brexit estan provocant cues interminables que a vegades allarguen el procés d’accés durant tres hores. Les agències de viatges han advertit que a l’estiu la situació podria ser pitjor i considera que el reforç de personal previst als aeroports serà insuficient. Els turistes britànics que arriben a Espanya viuen un autèntic col·lapse als controls.

Un estiu de col·lapse aeroportuari genera un problema majúscul. Les aerolínies cancel·lant i reorganitzant vols, les agències viatges atenent clients i els turistes reclamant després d’una mala experiència que perjudica el gaudi de les vacances.

Articles relacionats

Back to top button