superior

AllotjamentEmpresesTransport

La indústria de les autocaravanes escull Catalunya

17 nous models d’autocaravanes circulen per la Costa Brava i el Pirineu de Girona en un viatge de descoberta de la destinació amb 30 periodistes i prescriptors alemanys

L’associació de la indústria alemanya del caravàning, la CIVD (Caravaning Industrie Verband Deutschland) –la més important del món-, i el Caravan Salon de Düsseldorf han seleccionat Catalunya per realitzar la presentació anual dels nous models del sector.

Una trentena de participants, entre periodistes internacionals i prescriptors han circulat amb disset autocaravanes de diferent tipologia per conèixer les prestacions dels vehicles i visitar municipis i establiments de càmpings de màxima categoria a la zona de Girona. També han realitzat activitats a la natura i nàutiques, visites culturals i degustacions enogastronòmiques.

L’any 2019, 184.000 alemanys es van allotjar en algun dels més de 350 càmpings catalans, generant més d’1,3 milions de pernoctacions i amb una estada mitjana de set nits

L’acció ha estat impulsada per l’Oficina de Promoció de l’Agència Catalana de Turisme a l’Europa Central, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i de l’Associació de Càmpings de Girona. Fruit d’aquesta acció Catalunya serà destinació convidada al Caravan Salon 2022 de la Fira de Düsseldorf que tindrà lloc del 26 d’agost al 4 de setembre.

Perfil dels autocaravanistes alemanys
Les vacances amb autocaravanes i caravanes són molt populars entre el públic alemany. De fet, els turistes d’aquest mercat fan una mitjana d’entre 3 i 4 viatges d’aquest tipus a l’any, amb una estada mitjana de deu nits, preferiblement en càmpings i àrees d’acollida d’autocaravanes.

Els autocaravanistes alemanys acostumen a viatjar en parella preferiblement els mesos de juny i juliol. El clima, el paisatge i la gastronomia són els motius principals a l’hora de triar destinació.

Segons un informe de l’Agència Catalana de Turisme, dins de l’Estat espanyol, Catalunya se situa com a destinació preferida per aquestes estades, per davant d’Andalusia, Madrid i València, i amb un grau alt de fidelització.

Articles relacionats

Back to top button