superior

Fires i Congressos

Bona notícia, Mobile fins al 2030

Els organitzadors del Mobile World Congress (MWC) han esvaït la incògnita i han confirmat que seguiran a Barcelona com a mínim fins al 2030. Els dubtes s’estenien des de l’última edició en què el CEO de l’empresa organitzadora, John Hoffman, es donava un temps per explicar què passaria amb aquest saló en el futur. Madrid optava a acollir-lo amb els braços oberts i fins i tot en públic havien verbalitzat el seu interès.

El contracte amb Barcelona expirava el 2024 i des del 2018 s’ha especulat sobre la continuïtat a Catalunya. Va arribar a la ciutat el 2006 procedent de Cannes quan la fira es denominava 3GSM. Des de llavors, en 16 anys, el macroesdeveniment de la indústria de les telecomunicacions ha impactat amb 5.300 milions d’euros i uns 140.000 llocs de treball vinculats temporalment. És l’esdeveniment tecnològic més important a nivell mundial.

El Mobile és el congrés més potent que se celebra a Fira de Barcelona. Aquesta instal·lació té previst ampliar la superfície del MWC si els organitzadors ho sol·liciten. De fet, farà una inversió superior als 360 milions d’euros per emprendre l’ampliació del recinte firal de Gran Via a l’Hospitalet de Llobregat. Totes les administracions i el sector empresarial han remat a favor perquè aquest esdeveniment continuï situant Barcelona com la capital de la tecnologia mòbil.

L’última edició del MWC, el febrer passat, que es va celebrar sota l’impacte de la variant òmicron, va aplegar 60.000 visitants de 200 països.

Articles relacionats

Back to top button