superior

EstudisFires i Congressos

El cicloturisme deixa xifres milionàries

L’edició 2022 de Festibike celebrada a Las Rozas (Madrid) ha servit per prendre el pols al sector del cicloturisme. Els organitzadors hi han apostat dedicant els tres dies de fira a aquest àmbit del turisme esportiu que està en creixement.

El cicloturisme mou a Espanya una indústria de 1.900 milions d’euros en vendes i 22.500 llocs de treball, segons ha destacat Festibike. Els viatges per turisme esportiu s’han incrementat en un 23% a tot el país en els darrers 4 anys. El nombre de pernoctacions relacionades amb aquest tipus de turisme freguen els 13 milions anuals, amb un augment del 34% en aquest període.

El Consejo suprior de Deportes calcula que 21 milions dʼespanyols tenen una bicicleta i gairebé 8 milions la utilitzen com a mínim una vegada al mes. És una activitat oberta a tots els públics ja que el 89% de la població sap anar amb bici.

Més de 34.000 persones han passat pel Recinte Firal de Las Rozas aquest cap de setmana (9 a l’11 de setembre) per conèixer destinacions, productes i serveis vinculats a les bicicletes, però en general del turisme i el lleure actiu.

Articles relacionats

Back to top button