superior

Formació

14 pimes turístiques es digitalitzen gràcies a un projecte europeu

El projecte Tourbit ha fet possible que 14 pimes turístiques de Catalunya accelerin la seva digitalització. Aquest programa europeu ha donat ajut financer de 8.000 € a cada empresa que ha desenvolupat iniciatives relacionades amb la digitalització de processos interns, la relació amb els clients, la millora de productes i serveis i la utilització de tecnologies digitals com intel·ligència artificial, Internet de les coses, realitat augmentada i  virtual, cloud computing o blockchain.

La inversió total de Tourbit ha estat de 112.000 €, cofinançats pel programa COSME de la Unió Europea. El 36% dels beneficiaris han estat establiments d’allotjament turístic i el 64% agències de viatges i operadors turístics. Les pimes també han rebut acompanyament en la implementació dels projectes de digitalització i un cicle de formació que acaba el proper mes d’abril, segons informa l’Agència Catalana de Turisme, que ha liderat el projecte europeu.

Tourbit l’impulsa un consorci format per 8 socis: l’Agència Catalana de Turisme, líder del projecte, la Cambra de Comerç de Barcelona, Paris & Co, ARCTUR, el clúster hospitality.brussels gestionat per hub.brussels, el Clúster de Turisme d’Islàndia, la Universitat de Ciències Aplicades de Laponia de Finlàndia i el Centre d’Innovació Turística NEST de Portugal.

Els 14 beneficiaris del porjecte Tourbit:

Turismo Vivencial

Hanaley

Pol Viatges

Outdoor Adventour

Viatges Intergavà

RuntheWorld

Nautic Ocean

Aethnic

Travelfy Creadores De Recuerdos

Inout Hostel

Cerdanya Ecoresort

Hotel Ohla Barcelona

Sweet Accommodations

Fox House

14 pimes turístiques catalanes es digitalitzaran gràcies al projecte europeu Tourbit

Articles relacionats

Back to top button