superior

Empreses

14 pimes turístiques catalanes es digitalitzaran gràcies al projecte europeu Tourbit

Rebran ajut financer i comptaran amb el suport d'un mentor expert en transformació digital

El Programa d’Acceleració Digital del projecte europeu Tourbit ha llançat una convocatòria de subvencions per a pimes turístiques. Aquesta iniciativa fomentarà durant 10 mesos el procés de transformació digital de més de 60 pimes turístiques a Europa, 14 d’elles catalanes.

Les pimes beneficiàries del programa han de ser hotels i establiments de turisme rural, apartaments, habitatges d’ús turístic, càmpings, àrees d’acollida d’autocaravanes, agències de viatges o operadors turístics. Comptaran amb assessorament i suport tècnic per implementar el seu projecte; formació en digitalització per part d’experts; accés a la xarxa internacional de la comunitat d’innovació turística en línia TourBIZZ; i un ajut econòmic de 8.000 €.

Els impulsors per a Catalunya són l’Agència Catalana de Turisme i la Cambra de Comerç de Barcelona. Les pimes turístiques interessades a fomentar la seva digitalització i que compleixin els criteris poden presentar els seus projectes a través del formulari en línia abans del 5 d’abril de 2023.

-Programa d’Acceleració Digital Tourbit

Articles relacionats

Back to top button