superior

Empreses

PortAventura obre les portes a la temporada més llarga de la seva història

Per primera vegada celebra el Carnestoltes, serà durant els caps de setmana de febrer i març

PortAventura World ha obert el complex un 17 de febrer per iniciar una temporada de gairebé 300 dies d’activitat, la més llarga en els 27 anys d’història. El parc pretén superar el rècord de visitants registrat el 2019, just abans de la pandèmia, de 5,2 milions de persones.

Per això ha de continuar recuperant les seves xifres de clients internacionals. El 2022, el mercat francès va suposar el 18% dels visitants totals i el britànic el 7%. PortAventura Park ha obert ja i ho fa durant 276 dies (un +9 % respecte al 2022 i un +17 % enfront del 2019), mentre que Ferrari Land obre el 31 de març i ho farà durant 264 dies (un +3 % que l’any passat i un +21% respecte al 2021).

Foto: PortAventura World

La primera novetat anunciada és que comença la temporada emulant els carnavals de Rio de Janeiro i Venècia, amb tematitzacions, batucades, desfilades de comparses i espectacles durant els caps de setmana de febrer i març. Una altra de les iniciatives importants que ha volgut destacar PortAventura serà la presentació de la primera muntanya russa dark ride del món, Uncharted, inspirada en la reeixida pel·lícula i que serà fruit de la seva aliança amb Sony Pictures Entertainment.

Pel que fa a la gestió hotelera, PortAventura continuarà ampliant la seva oferta. L’any passat va iniciar l’estratègia d’incorporar l’Hotel Pirámide Salou i l’Hotel Vila Centric de Vila-seca sota el seu portafoli. Aquests dos hotels se sumen als 5 hotels temàtics ubicats al recinte del resort. La companyia ha anunciat que continuarà realitzant moviments selectius en altres hotels de la zona els propers anys.

Articles relacionats

Back to top button