superior

Empreses

Any rècord per al Grup Serhs

El que es pot considerar com primer grup turístic de Catalunya, Grup SERHS, ha presentant els seus resultats de l’exercici 2008 amb unes xifres rècord de negoci. Les àrees de Serhs Turisme i Hotels Serhs, han superat els 263 milions d’euros de facturació, amb un 13% d’increment respecte el 2007.

Sembla que la crisi encara no ha arribat a aquesta corporació formada per 80 empreses. El volum de facturació global del grup va augmentar un 10,50%, arribant als 526,47 milions d’euros (476,44 milions en 2007) Les àrees operatives que formen la corporació de Serhs són: Distribució, Turisme, Hotels, Alimentació, Equipaments i Serveis. Pel que fa al turisme, segons ha informat el grup català, són significatius els augments de facturació del SERHS Natal Grand Hotel 5* de Brasil i dels tres Vilars Rurals de Cardona, Sant Hilari i Arnes, als que s’ha afegit l’explotació dels serveis d’allotjament i restauració de l’Estació de Muntanya de Vall de Núria.

La Serhs va néixer fa més de 30 anys com cooperativa i avui compta amb més de 1.500 socis, el 41% dels quals són treballadors o familiars d’alguna de les empreses. El mes de desembre el grup va fer una ampliació del capital social que ha passat de 66 a 71 milions d’euros.

Back to top button