superior

Destacat

Neix Debat Comunicatur, primer programa de televisió a Catalunya per als professionals del turisme

Raimon Martínez Fraile, primer convidat del nou espai televisiu

El portal d’informació turística professional Comunicatur.info acaba d’estrenar el seu espai televisiu, El debat de Comunicatur, que s’emet cada quinze dies pel Canal Català Maresme i disponible en emissió també a Internet.

El nou programa és el primer d’aquestes característiques a Catalunya dirigit als professionals del sector turístic català. El Debat neix amb la voluntat d’analitzar la realitat i l’actualitat de la indústria més important del nostre país.

Les periodistes Carme Ayala i Carme Gasull són les encarregades de conduir el programa que comptarà amb la col•laboració habitual de periodistes especialitzats i experts del sector. A cada programa, un convidat respondrà les preguntes de Comunicatur i debatrà amb els col•laboradors sobre la seva visió del turisme i els diferents subsectors.

L’exsecretari general de Turisme i actual delegat d’AC Hoteles a Catalunya, Raimon Martínez Fraile, ha estat el primer convidat del Debat de Comunicatur que s’ha centrat en la promoció turística. Com a col•laboradors, hi han participat l’assessor turístic i director de Meta 8, Jordi Blanch, i el director Institucional de Comunicatur, Enric Domingo.

Entrevista

 

Debat


Comunicatur, ara també a youtube

A banda de la seva emissió a Canal Català Maresme, el programa també es pot seguir a través d’un canal propi a youtube ( www.youtube.com/comunicatur ), accesible des del portal Comunicatur.

El proper programa s’emetrà dijous 29 de gener a les 21.30h i comptarà amb la participació de Jordi Martí, vicepresident de Receptiu d’ACAV.

Des del naixement del portal Comunicatur, el mes d’abril de 2008, fins el mes de desembre, s’han consultat més de 120.000 pàgines de notícies, i s’han generat 700.000 impactes. Més de 8.500 contactes del sector turístic català formen part de la distribució periòdica del butlletí.

Back to top button