superior

AAVV i TTOOEmpreses

Airbnb, agència de viatges Qui se sorprèn?

El rei del lloguer de vacances, Airbnb, ha presentat a Los Angeles el seu projecte d’agència de viatges. Obrirà la seva activitat de reserva d’allotjament a altres àmbits com la venda de bitllets d’avió, rutes culturals o serveis de guies locals. Qui se sorprèn?

El pas de la multinacional estava cantat. Amplia el seu ventall d’activitat copant tant com pot, aprofitant la seva capacitat de venda a milions i milions de clients que passen per la seva plataforma. L’empresa d’allotjament -que no compta amb cap en propietat- serà operador turístic online en organització de viatges.

El temor de les agències de viatges és que els pugui succeir com al sector de l’allotjament. Que Airbnb actuï en el límit de la legalitat fent competència deslleial al sector tradicional. Una situació d’intrusisme que podria modificar l’activitat normal de les agències i la seva estabilitat. Les minoristes i els guies turístics estan expectants perquè són els que més poden patir després del pas anunciat per la multinacional.

Com va avançar Comunicatur al mes de setembre el volum de les reserves que acumula aquest any Airbnb duran a convertir-la en la quarta companyia on line de viatges a nivell mundial. Només es veurà superada per les reserves d’Expedia, Priceline i Ctrip de la Xina.

De moment, han obert el servei d’agència Airbnb Trips amb l’eslògan: “Gaudeix d’un nou món de viatges“. Asseguren que els seus amfitrions podran “guanyar uns diners extres” a partir d’explicar les seves passions i interessos. Inicialment estarà disponible en una dotzena de ciutats: Los Angeles, Sant Francesc, Miami, Detroit, l’Havana, Londres París, Florència, Nairobi, Ciutat del Cap, Tòquio i Seül. L’objectiu d’Airbnb és anar ampliant l’oferta i incorporar Barcelona i Madrid.

Articles relacionats

Back to top button