superior

AllotjamentEmpreses

Airbnb, a punt de ser la quarta major agència de viatges del món

Les reserves que acumula aquest any Airbnb la portaran a convertir-la en una de les majors companyies en línia de viatges a nivell mundial.

El ràpid creixement de la plataforma només es veurà superat per les reserves d’Expedia, Priceline i Ctrip de la Xina. Als Estats Units, un de cada tres viatgers ja utilitza Airbnb per allotjar-se, fa quatre anys el percentatge era tres vegades inferior. Aquestes dades les ha facilitat la firma PhoCusWright que ha fet una estimació de les reserves brutes anuals de les principals corporacions de viatges.

La plataforma d’intercanvi de casa amb seu a San Francisco ha sabut aprofitar que els turistes han canviant els seus hàbits d’allotjament i accepten l’habitatge particular com a opció. Recentment va signar un acord amb la divisió de viatges d’American Express i altres agències especialitzades en viatges corporatius per guanyar mercat en el segment del Business Travel. Al voltant del 10% dels clients d’Airbnb són viatgers de negocis. Ofereix fins a dos milions d’habitatges a tot el món per a aquests clients de negocis. Els allotjaments especialitzats en aquest tipus de client corporatiu ja apareixen identificats a la plataforma amb un maletí.

Airbnb té previst continuar ampliant el seu ventall de negoci i inclourà altres aspectes vinculats a la planificació de viatges, ressenyes de restaurants, activitats, visites guiades i excursions. Tot plegat per esdevenir en un dels primers “jugadors” en el món dels viatges.

Articles relacionats

Back to top button