superior

Transport

Els primers vols low cost amb els Estats Units arriben a Barcelona amb Norwegian

L’aerolínia noruega Norwegian ha anunciat que connectarà Barcelona amb Nova York, Los Angeles, Miami i San Francisco amb vols directes de baix cost. Es tracta de la primera companyia que ofereix connexions intercontinentals low cost entre Espanya i els Estats Units.

Serà a partir del juny de 2017 quan entrin en funcionament les quatre rutes a un preu mínim per trajecte de 179 euros per a la costa Est i 200 euros per a l’Oest, sense cap tipus de servei. Utilitzarà dos Boeing Dreamliner de 291 places amb base a l’aeroport del Prat, a la Terminal 2, que realitzaran els vols directes durant tot l’any amb freqüències setmanals que oscil·len entre les dues i les quatre, depenent de l’època de l’any.

Norwegian ha traslladat a Barcelona el seu model de vols transoceànics de baix cost que opera a Londres i París i que estan tenint una alta ocupació. El potencial turístic de Barcelona, especialment en el món dels creuers, ha estat clau perquè la companyia s’hagi decidit per la capital catalana. Els creueristes nord-americans són el principal mercat del port de Barcelona. Altres aerolínies com Delta Airlines, American Airlines o United ja realitzen rutes amb els EUA.

Articles relacionats

Back to top button