Rural

La reserva online, una oportunitat per activar el turisme rural

La implantació de la reserva online de cases rurals dinamitzaria al sector. L’agilització del procés de compra suposarà una oportunitat per incentivar la demanda d’allotjaments rurals. La majoria dels clients del turisme rural són partidaris de fer la contractació per aquesta via.

Només el 15% dels turistes rurals són estrangers i incrementar aquesta quota de clients és la principal línia de creixement per al sector. Mitjançant la reserva per internet es pot captar amb major èxit a aquest tipus de viatger. A més es trenca la barrera idiomàtica al no haver de tractar via telèfon o correu electrònic amb el propietari i la simplificació de les transaccions.

Segons l’estudi realitzat per Toprural, el 52% dels viatgers d’aquest tipus de turisme prefereix la reserva online. Per això aquest portal especialitzat creu que és una oportunitat perfecta per reactivar el mercat del turisme rural en l’actual context de crisi dotar als propietaris d’una eina de reserva online.

Toprural ha anunciat que ho posa en marxa en el seu portal ja que els viatgers demanden cada dia més les eines tecnològiques per gestionar reserves de forma fàcil i els allotjaments no poden quedar-se enrere. Els propietaris que participen del portal Toprural podran triar entre mantenir el sistema de promoció i contacte actual, o complementar-lo amb la reserva online, ja que l’activació és gratuïta.

[HOME]

Back to top button