superior

Mercats

Comença la nova temporada del Programa Turisme Sènior Europa

Europe Sènior Tourism destinat a l’organització de viatges parcialment bonificats per a majors de 55 anys residents en la UE cap a Espanya inicia la seva tercera temporada. El programa ha portat a Espanya durant les dues temporades que porta en funcionament més de 98.000 turistes de 16 països.

Entre els objectius destaca estimular l’activitat econòmica fora de la temporada estival i generar ocupació en el sector turístic. Fins al moment els polonesos són els sènior europeus que més han participat en el programa. Precisament, el president de SEGITTUR, Javier Bustamante, ha promocionat a Polònia el programa entre els turoperadors de cara a la nova temporada 2011-2012 que va d’octubre 2011 a abril 2012. Les empreses comercialitzadores del programa en el mercat polonès són Rainbow Tours, Neckermann, Exim Tours, Euro 90 i Kruppe.

En aquesta nova temporada, les destinacions que participen són Illes Balears (Mallorca, Menorca i Eivissa), Andalusia (Costa del Sol, Costa de la Luz, Almería i Granada) i Comunitat Valenciana (Costa de Castelló, València Terra i Mar i Benidorm-Costa Blanca.

Per a més información es pot consultar el web: www.europeseniortourism.eu

Back to top button