Estats Units i Àsia Pacífic, propers objectius turístics de Catalunya

Un total de 176 empreses del sector turístic català participen en les XII Jornades de Mercats Emissors que organitza l’Agència Catalana de Turisme. En el marc d’aquestes trobades professionals, la directora general de Turisme, Marian Muro, ha anunciat la posada en marxa des d’aquesta mateixa setmana del Centre de Promoció Turística a Nova York per treballar els emissors dels Estats Units i Canadà.

Muro ha explicat que les connexions aèrees directes són clau a l’hora d’intensificar la promoció turística en nous mercats. En aquest sentit, a més dels Estats Units, s’està parlant amb diverses companyies aèrees per aconseguir un vol directe amb la Xina que suposaria un impuls a la tasca que s’està fent des de l’oficina de promoció a Beijing.

En el transcurs d’aquestes jornades, que se celebren a les quatre demarcacions catalanes , Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, els empresaris catalans mantindran un total de 840 entrevistes personalitzades amb els directors dels nou Centres de Promoció Turística (CPT) que actualment funcionen a l’exterior: França, Regne Unit i Irlanda, Països Nòrdics, Rússia i ex Repúbliques Soviètiques, Benelux, Alemanya, Itàlia, Xina i la resta de l’Estat espanyol.

A partir de la informació facilitada per aquests experts, empreses i entitats catalanes tenen les claus per millorar la comercialització dels seus productes i serveis i adequar-los a les característiques i peculiaritats de cada mercat emissor; preparar la propera temporada i planificar noves estratègies de promoció per satisfer les necessitats dels clients amb èxit i eficàcia. Marian Muro ha explicat que “Catalunya ja no es pot permetre vendre tots els productes de la mateixa manera a tots els mercats, cal saber adaptar-se i ser capaços de segmentar l’oferta per arribar a tot tipus de clients”.

Radiografia dels principals mercats emissors

0 0 0